SEU COMARCAL GANDIA: TOSSAL, 5 BAIX telèfon 96 296 58 23
GRUP MUNICIPAL AJUNTAMENT DE GANDIA: PLAÇA MAJOR, 1 telèfon 96 295 96 76

dimarts, 4 de setembre del 2007

Cassola de bonítol al forn

ingredients

bonítol trossejat
750 gr. de tomaca ratllada o trossejada
500 gr. de creïlles
3 grans d'alls
1 gotet d'oli d'oliva
2 fulles de llorer
pinyonets
sal

preparació:

Sofregir lleugerament els trossos de bonítol amb un poc d'oli.
En una cassola de fang posar l'oli, la creïlla a llesques, el bonítol, la tomaca, els alls tallats, els pinyonets i un poquet de sal.
Posarem la cassola al forn calent a 150º durant 60 minuts, controlant la cocció al final.
També podem no sofregir el bonítol i posar-lo directament a la cassola (en eixe cas ho deixarem 5 minuts més al forn), així com afegir-li 1/2 gotet de vi blanc sec, un poc de jolivert picat o una culleradeta de pebre roig dolç.