SEU COMARCAL GANDIA: TOSSAL, 5 BAIX telèfon 96 296 58 23
GRUP MUNICIPAL AJUNTAMENT DE GANDIA: PLAÇA MAJOR, 1 telèfon 96 295 96 76

divendres, 27 de febrer del 2009

Moció alqueries del Gall i de les Boles

Reproduïm la moció que des del Bloc-Verds es va presentar el passat dia 4.
.
Josep Miquel Moya Torres i Facund Puig Muñoz, regidors del grup municipal del Bloc- Verds a l'Ajuntament de Gandia, presenten davant el Ple de l'Ajuntament la següent:

MOCIÓ

El vint-i-huit de gener del passat any es va signar el contracte per al desenvolupament i execució del programa d’actuació integrada, de l’unitat d’execució, única “Les Foies”. En ell, a l’apartat 2.5 sobre compromisos complementaris, es contemplava la rehabilitació de les alqueries del Gall i de les Boles, destinant a tal fi la quantitat de cent huitanta mil tres-cents tres euros amb setanta-tres cèntims.
Ens hem assabentat que l'urbanitzador ha encomanat un projecte per a la seua rehabilitació, però és evident el retard en l’aprovació de la reparcel·lació del sector, tanmateix, la situació de les alqueries sembla critica, és per això que presentem davant el Ple de l'Ajuntament la següent,

PROPOSTA D'ACORD

1. Que l'Ajuntament de Gandia signe un conveni urbanístic amb els propietaris de les alqueríes del Gall i de les Boles, perquè l'urbanitzador de les Foies, puga disposar d’elles, per a procedir a la seua consolidació i rehabilitació.

Gandia, 4 de febrer de 2009
.